Nu ska Barbie få...

Har haft en helt fantastisk helg med min lilla hångelmopp...inte visste jag hur mycket jag saknade hund - på riktigt...men allt det kommer jag tillbaka till i morgon (tror jag) då jag även kan presentera bilder på moppen och våra äventyr.

Idag ska jag släppa fram Barbie och prata om sanslös shopping och materiell lycka...

Det började nog under någon av promenaderna med moppen då jag plötsligt bestämde mig för att låta Barbie ta lite större plats ett tag. En ytlig helrenovering kanske kan få mig att le lite mer :-)

Sagt och gjort..idag fick Barbie bestämma och någonstans så undrar jag om jag kanske har hållit henne inspärrad för länge...vi gick in i en affär (för det var vad tid vi hade) och på mindre än fem minuter så hade hon plockat ihop inte en sommartunika utan fyra, lite strumpor och en klänning...svip...sa det bara när kortet åkte fram...

Senare så går hon in till frissan och beställer en halvdags hårfix (jag har ännu inte riktigt fattat vad som skall hända just då men mellan 9.30 - 14 är jag bokad....) - hur mycket kan man fixa med håret egentligen?????

Slutligen så träffar vi vännen K...och promenerar sakta utmed Hornsgatan...in i två flumbutiker...och hoppsan...två nya lekar och en ny pendel...svip...svip...svip...

Hela dagen avslutas med en oplanerad mycket god och trevlig middag med K på en Indisk restaurang...svip...

Hoppas Barbie kan bli glad nu och smitta mig lite - men får väl lita på det säkra kortet av materiell lycka... :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback