Oj oj oj...

Nu ligger jag såååå långt efter i bloggandet...och det har ju hänt miljoners saker.

Jag får försöka med en resumé...

Jag höll en kurs - min första i djurkommunikation - och milda matilda vad bra det gick! Är än i dag förbluffad över mina elevers framgångar.

Det roliga var att jag (som vanligt) inte riktigt visste vad vi skulle göra utan hade bara en känsla över hur jag ville att kursen skulle vara. En känsla som jag ville förmedla till mina elever. Vi gick långt utanför vad jag hade tänkt mig och aldrig kunde jag tro att de skulle snappa upp allt och faktiskt alla klarade ett fritt samtal med okänt djur på den tredje och sista dagen....hur imponerande som helst!

Sen så var jag hos homeopaten igen - och till alla mina vänners glädje så skall han göra mig mer romantisk nu...det är ju något som jag inte har ett gram av i kroppen och jag undrade om han verkligen var säker på att det skulle vara bra. Han fnissade i vanlig ordning och sa att i mitt fall så skulle det vara det.

Sen kom midsommar - landet och mannens syster med familj och hans mamma kom också ut dit. Aldrig har jag sett honom putsa och fixa inför att någon skall komma som då. Irriterar mig faktiskt lite eftersom han i samma sekund säger att vi bara kan vara som vi är och slappna av - samtidigt som allt skall vara perfekt. Den ekvationen går inte ihop för mig. Han står i givakt och allt de vill och säger är lag....ja, ni förstår säkert vad jag menar...

Men det var trevligt och mycket smidigare än jag förväntade mig. Hans syster har ju de senaste gångerna lyckats komma me sårande kommentarer men inte denna gång - skönt!

Nu denna vecka så är det förberedelser inför ett bröllop på fredag. Detta ger också ångest. Blev inte inbjuden till möhippan...(en lång historia som jag inte orkar gå in på)...fått en del konstiga kommentarer från bruden (orkar inte gå in på det heller)...och nu fått veta att jag är placerad längst bort ut i kanten bredvid en tjej under midagen...känner mig inte alls särskilt välkommen måste jag säga!

Men på lördag kommer äntligen B och E....som jag har längtat!!! Och nästa vecka kommer äntligen valpen - om hon är mogen för flytt vill säga....äntligen...äntligen...äntligen....