Jag vägrar!!!!

Nu är jag sur!!! På riktigt sur!!!

Har ju varit hos Homeopat för min kroniska borrelia. Han grävde sig långt ner i ålder och alla möjliga sjukdomar/besvär jag haft och sedan fick jag två flaskor med droppar för att börja rätta till min kropps tillstånd.

Göra mig frisk igen och balanserad. Förhoppning om att bli bättre med ledvärk/borrelia och plötsliga viktras...allt det är super tycker jag och har nu tagit mina droppar som en snäll och duktig flicka.

Fast idag upptäckte jag att de även rättat till något som jag inte alls vill ha fixat. Jag väljer faktiskt hellre att ha både borrelia och värk i kroppen!!!

Har sista veckan känt mig äcklig, flottig, svullen och fått ett sug i magen så där som när man har magkatarr...måste äta något hela tiden. Skulle väl ha anat vad som var på gång när jag igår fick ett oerhört starkt begär efter rödbetor....alla av kvinnligt kön börjar ana vart det här leder tror jag?? Är ni med?

Har inte haft mens på 6 år. Hur skönt som helst!!! Ingen PMS, ingen matfrossa, inga äckelkänslor och ingen svullnad. För att inte tala om hur mycket pengar jag har sparat på att slippa köpa tamponger.

Men idag så kom den...jaja visst...det är ju ett friskhetstecken...fast NEJ TACK!!!...då är jag hellre sjuk!!!

VILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTEVILL INTE VILL INTE.....

Vill verkligen inte...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback