Doktorn

Jag har för första gången på 15 år varit hos doktorn idag...för mina öron. Det var spännande och inte alls som jag kom ihåg att det skulle vara.

Inget sittande i väntrum i flera timmar trots att man bokat tid. Utan jag ringde i morse och via en telefonsvarare fick jag knappa in mitt nummer...telefonsvararen sa att de skulle ringa tillbaka till mig inom 5 minuter - och det gjode de. Fick en tid 40 minuter efter samtalet och gick dit.

Fick komma in 5 minuter innan min bokade tid och läkaren hade inte ens vit rock på sig. Han tittade och blåste luft i mina öron. Men han såg inget fel...inget var, inget hål på trummhinnan bara en gnutta vatten...o lite exem fast det skulle inte orsaka de besvär jag dras med.

Trots att han inte hittade något fel så gick jag hem med en liten påse med medicin. Örondroppar, fetvadd och en tablett som skall minska svullnaden. Sen sa han att det kanske kunda vara en öronkatarr...så om besvären inte var över efter medicinkuren så skulle jag komma tillbaka...för då måste jag till en öronspecialist.

Spännande att få medicin när de inte hittar något fel....

Undrar om det är för att jag har varit ute och flygit så mycket på nätterna sista tiden och glömt tryckutjämna...fast det sa jag inte till honom...rädd för att tröjan med de långa vita ärmarna skulle komma fram då....

Jaja, vi får väl se...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback