Trött trött trött trött

såååå trött! Var tillbaka till farbror doktor igår...där blev jag ett fall för 5 läkare att klura på. Borreliaringen var borta men känseln har inte kommit tillbaka. Hmmmm, är jag fri från infektion eller inte?

Hade ju fått Kåvepenin som antibiotika fast det var tydligen fel eftersom borrelian satt på nerverna så skulle jag haft Doxyferm istället. Kåvepenin slår brett men dess molekyler är inte tillräckligt små för att tränga in i nervsystemet. Men det är Doxyferms. Min läkare blev konfunderad över varför jag fått Kåvepenin...än mer konfunderad över att symtomen var kvar och stark men inte rosen.

Han kopplade in Huddinges specialister och efter ett långt samtal med dem (och mitt ivrigt skakande huvud) kom de fram till att sätta mig på Doxyferm först 10 dagar innan eventuellt ryggmärgsprov eller fortsatt utredning. Vill verkligen inte ta det där ryggmärgsprovet!!!!

Men han är bra! Han tar sig tid och han förklarar....fast de symtom jag skall vara uppmärksam på är ju saker jag redan har idag. Ont i leder, rygg eller yrsel....fint hur skall jag veta om det bara är en vanlig dag eller om det är stygg Hugos smitta???

Min fenomenala trötthet (lägger mig 9 på kvällen och sover till 9 på morgonen och är ändå trött) är naturlig två veckor efter en borrelia. "Posttraumatisk trötthet"- som det så vackert hette.

Så nu knaprar jag piller - IGEN!!! Men vad gör man inte för att slippa ett ryggmärgsprov???!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback