Farbror Brun

 
 

Hängde med morsan till jobbet idag...åååååh, vad hon tycker att jag är duktig...*fnys*...hur larvig får ni människor bli egentligen?!!! Vad trodde hon...hon vet ju att jag är här för att hjälpa!!!

Sen träffade vi Farbror Brun igen...(syrrans styvbroscha)...han skällde lite och morrade när han såg mig men nu vet jag ju att det är så han säger hej...så det var ingen fara med det...

Sen jagade vi lite löv ihop - hur kul som helst att han också gör det....

Så fick jag visa min park för honom och vad man kan göra där...till slut fick jag honom att leka med mig också...det är ju bäst att träna honom innan syrran flyttar hem till honom ...så han vet...

Han hade en kompis med sig hon var kul en stund men sen satt hon meat bara och surade och ville hem till sin matte...trist brud....

Fast han åt sina godisar själv...inte som C som lämnade sina till mig om jag sa att jag ville ha...TYPISKT!


MIN kompis

   

Det här är Buster min polare i parken. Han har sagt att han ska hålla ett öga på mig och att jag kan komma till honom om det är nåt jag undrar över.

Han är bra tycker jag - och snygg!!! Gillar han!!!

Fint besök i stanSyrran och morsan kom och hälsade på mig i stan igår - det var superkul!!! Jag fick visa mina parker för dem och sen var det gott att pressa sig in mot morsan.

Vi valde lopparken så vi kund springa runt och busa lite som vi ville...men jag tror syrran blev sur för att hon inte hade någon egen park.

Hon tyckte också att trafiken var läskig men då sa jag till henne att slappna av o att de inte var farliga - då gjorde hon det!

Sen åkte de hem och jag gick in till mig och la mig och sov.

KompisarJag har hunnit få massa nya kompisar nu. Här kommer en lista på dem:

Bruno (syrrans styvbror, prick)
Buster (bullmastiff)
Nikki (schäfer hon finns här på landet)

Sen finns en liten jätteirriterande liten plutt i vårt hus i stan Chilli men den tycker jag inte om så den morrar jag år så att den skall dra! Men den ska alltid fram fort till mig. Går konstigt gör den också i alla fall när den ser mig...på bakbenen och vevandes med frambenen...konstig typ det där....

LandetNu är vi på nåt som heter landet - det är BÄST!!! Nästan i alla fall husse är det absolut bästa men sen kommer landet.

Jag har badat...tassarna i alla fall. Jag har gjort tre godisgömmor.

Så här går det till: Man sitter framför matte och ser söt ut - får en godis (hon är såååå lättmanipulerad) sen när matte inte ser så gräver man en liten grop - lägger ner godiset och täcker sedan över. Nästa gång man kommer ut så finns en massa godis att hämta ifall man inte får nån....och då gör det inget.

Sen har vi en stor boll (som matte kallar det för) och när hon säger boll behöver man bara springa dit och dutta nosen på den och sedan springa tillbaka till matte så får man godis...det är bra till gömmorna så jag tar mig ett varv då och då...

Nu är jag trött och ska sova lite....

Farbror BrunDrog med matte på promenad i regnet. Vi mötte farbror Brun (syrrans styvbroscha) - det var kul.

Först skällde han lite på mig men då bara satte jag mig på säkert avstånd och skickade ut min hypnosblick...då blev han glad igen. (eller om det var av korven han fick av syrrans nya matte)

Sen prova vi leka - men han kunde inte välja om vi skulle leka fotboll eller hund och katt...så vi gick lite istället medans vi funderade.

Då kom jag på en ny lek....tackling i rumpan leken...tror han gillade den...och jag vann!!! Kunde nästan knö in hela mig i honom...

Sen gick vi hem och jag sov!

Hallå söder nu har jag landat!Åh, alltså matte...hon är såååå larvig!! Vill att jag skall sitta i knät när vi åker bil - FNYS!

Håller på att dutta med mig och tror jag saknar morsan och syrran när jag säger till att jag vill ut - lite konstigt för de andra två gångerna så fattade hon ju!

Fast jag ropade lite efter dem nyss...efter promenaden...men när de inte kom efter ett rop så la jag mig och sov istället...

Idag ska vi visst åka till landet sen...det blir skönt för här är det sååå varmt!

RSS 2.0