Nu så...

  
 
 

Nu äntligen är jag ikapp med uppdateringen - nu har det vita kommit tillbaka HÄÄÄÄRLIGT!!!

Jag har just löpt för 3:e gången & jag blir alltid lite trött efter löpen så just nu tycker jag faktiskt bäst om att bara borra ner mig i snön o spana.

Fast vet ni!!! I fredags så tog matte med mig till ett sim - det skulle va bra för mig sa hon!!! Pyttsan!!! De försökte dränka mig juh!!!
Jag gillar vatten men INTE simma...fast jag var duktig sa matte...kanske kan göra det igen...kanske...


Snart är jag ikapp

  
 
 
 

Sen blev allt gult igen ute - höst - fler promenader i skogen. Först så springer vi (jag o syrran) som galningar men sen vill jag gärna ligga på en höjd o spana lite oxå.

Har fått en till bästis Balto - han är en flat (uppkallad efter en Huskey) -mjuk snäll & go - vi brottas, springer & gräver gropar ihop - han är kul!

Matte & syrrans matte började "passivitets" träna mig & syrran i somras - det var toppen för då avslutade vi varje promenad med att gå o fika. Fast jag behövde inte den träningen lika mkt som syrran - jag bäddar & rullar ihop mig till en boll så snart mackorna är uppätna. Syrran kan inte riktigt koppla av på samma sätt - hon tuggar gärna på något träd eller gräver när vi sitter där...

Nu har jag äntligen tagit min plats i sängen oxå - förr var det ju katterna som bestämde där - men jag är ju spets så jag gav mig inte så nu sover vi där allihopa faktiskt!

...en till...

 
 
 

Sen for vi till stan igen - det var varmt - men min bästis Evelina kom på besök igen o hon var med o busade, badade - vi hade superkul.

Då var vi mest på landet här i Stockholm - där kan jag inte springa lös säger matte för jag hälsar på grannarna lite för ofta - vaddådå??? Är det fel kanskse?


Nu är jag snart ikapp...

 
 
 
  
 

Matte & jag var på stugan massor hela sommaren - skogen på ena hållet & sjön på andra.

Sen hände det bästaste - vi for o hämtade morfar - sen åkte vi till FJÄLLEN!!!!

Det var ju bara det bästaste någonsin!!! Vi åkte helikopter - superspännande - vilken utsikt!! Mycket bättre än det där flyga. Matte, husse & morfar fiskade - det var kul för då var vi ute på vandring hela dagarna. Jag var jätteduktig på att markera när nån fick napp. Morfar var bäst!

Vi sov i tält fast matte hade bara tagit med liggunderlag till hon & husse - så jag snodde hennes så fick hon känna hur det var att ligga på golvet - fnys! (nästa år har hon lovat att jag ska få ett eget)

Ett dygn stormade det så vi lämnade inte tälten på 38 timmar - matte tvingade ut mig två gånger - fast fattar hon inte att jag VET hur man gör när det stormar - man kurar & kissar sen...


ännu mer...

 
 
 
  

Valborg fyllde jag & syrran 1 år - matte bakade supertårta till oss - som vi käka i skogen!

Sen kom grönskan o blommorna - älskar att ligga o spana bland blommor!

Vattnet är bra att svalka sig i fast simma vill jag inte - men klättra är jag bra på!

Midsommar for vi till mattes landställe i norrland (eller stugan som hon säger) där är det bäst - kan springa nakenfis hela dagen utan sele, lina eller koppel o skogen är närmsta granne....


Mycket att ta igen....

 
 
 
 

Efter norrland så blev det mer skogspromenader fast det vita började bli tungt o blött - sen försvann det. Det gjorde min päls oxå...2 kg sa matte.

Efter löpet så hittade jag en ny sida hos mig själv - valpar - det är det bästa!!!!

Mer uppdatering

 
 
 
 
 

Sen blev det nytt år 2010 då kom bästisen Evelina på besök - ännu mer snö o massa skogspromenader.

I februari åkte jag och matte till Norrland - där är det bäst! Morfar är med mig hela tiden och ligger på golvet och klappar mig så fort jag vill....

När vi for dit så åkte vi flyg - det var ganska kul - men jag gillade inte att bli lämnad själv i buren....fast det blev ju bra när vi väl kom fram....

Uppdatering

 
 
 

Hösten kom & nu blev allt gult - konstigt - dofterna blir annorlunda också...spännande!

Fler blodspår och många promenader med syrran i skogen - toppen tycker jag!!!

Sen kom det nåt kallt vitt på marken - snö vet jag nu att det heter - vilken härlig känsla - känner mig hemma!!!

Det blev även ett par spår trots snön....

RSS 2.0