Stege, musik & gyttja...

Jiiiha, äntligen har jag en stege som jag kan stå på. Varde ljus!!!! Nu får vi se om nacken håller för att få upp lamporna i kök och sovrum.....hoppas!!!!

Sedan har sambon ordnat så att PS3:an nu är kopplad till stereon och surround högtalarna vilket innebär att jag kan äntligen verkligen kräma på min favoritskiva på hög volym.... :-) NJUTNING!!!!

Annars så känns det som att jag just nu bara står still och trampar i en djup dyhög. Det nya som är på väg att startas och som tidigare gett mig energi känns bara trögt just nu.

Sitter med affärsplan och skriver, kollar efter lokaler men det är svårt att hitta några nya som är passande för hela verksamheten. Känns även som om jag kämpar lite i motvind och är ganska själv om att driva projektet framåt. Varje gång vi har möte så är det något nytt som saktar farten.

Men jag vet ju att alla är lite trötta just nu och kanske inte har så mycket ork....men...det känns ändå ganska tungt att vara ensam om att driva på och vilja få skutan framåt...eller viljan finns nog hos de andra också men jag har kanske lite sämre tålamod bara när det känns som om inget händer mellan gångerna.

Jaja, nytt möte idag kanske ger mig ny energi till projektet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback