Fast så här skall mitt år bli...(även om jag är arg)

Fick en länk av en vän...där man kan få reda på hur ens år kommer att se ut:

Kraften utifrån:

Tarotkort som årskort; IV Kejsaren
Ett år med allvar och ansvar. Här är Du ofta driftig men stillsam, Du söker i stillhet, planerar och tänker efter före varje handling, är inne på nya saker och att förverkliga sina planer. Ett år med ansvar först för sig själv men kan ta till sig andra som behöver stöd. Ett år som vill få dig att se din planering.


Numerologiskt: 4
Detta år ger dig chansen att planera bättre, att söka och utveckla ordning och reda samt struktur. Ett år där planering är viktigt, vad vill du göra framöver, vad blir nästa steg då du är klar med din grundplanering! Här finns planeringen och byggandet, upprustningen inför framtiden, stabilitet som ger mer möjligheter. Alla praktiska möjligheter som förverkligas. Ett år av framåtskridande och framtidssatsningar.




Kraften inifrån:

Tarotkort som årskort; VII Vagnen

Ett år av frigörelse, det här året kan Du göra något helt oväntat för omgivningen, helt plötsligt så gör Du något som kan vara en barndomsdröm eller något som Du bara längtat efter att göra eller vara. Omgivningen har lite betydelse ett sånt här år, här är det jag som gäller och allt det som jag vill göra. Du går sin egen väg, satsar på det Du tror på och lyckas för det mesta. Det här året vill lära dig att tro på dig själv.


Numerologiskt: 7
Detta år handlar om egen utveckling. Att se vem du är, vad vill du? Här visar det mesta på att du måste stanna upp hitta din motivation och tro på dig själv, vad är det som Du egentligen vill göra? Ett år av sökandet efter fulländningen i livet, att hitta din roll, utöka ditt medvetande.


Vill ni pröva själva så kommer länken här!

http://web.telia.com/~u58208983/grimoires/filer/arslaxan/arslaxan2.html


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback