Påskångest......

Nu är den snart här - Påsken! Helgen som jag har hållt ren från behandlingar och uppbokningar bara för att kunna få vara helt utan krav och måsten. Nu har den blivit till en ångest istället. Vad ska vi göra då???

Planen var att hitta på något mysigt som skulle bryta vardagsrutinen. Åka till landet eller hälsa på någon. Åka till Örebro bara för att man kan eller nåt. Men vädret blir kallt - landet blir inte så trevligt då dessutom finns inget vatten där ännu. Inget annat är bokat för vi har inte kunnat bestämma oss.

Nu sitter jag i den fällan - det kommer att bli som vilken vanlig helg som helst! Bitterheten kryper på. Paniken sprider sig. Jag blir trotsig - kan inte hitta på något bara för ATT. Det blir lika fel det!

Den onda cirkeln snurrar fort. Snart är jag där att vad vi än hittar på så blir det fel! Kunde lika gärna ha jobbat då....blundat för helgen och sluppit kravet att komma på något mysigt.

Jag lägger mitt sista hopp till min sambo som brukar kunna få mig att snäppa ur den onda cirkeln och få mig till att tycka att det nog kan bli ganska OK i alla fall. Han är specialist på att göra rätt saker precis när jag behöver det som mest....hoppas han fixar det denna gången också.....

GLAD PÅSK! - eller???

Kommentarer
Postat av: Anonym

köp ett stort påskägg och hyr en film, tänd några ljus ocH bara mys :]

2007-04-04 @ 09:59:46
Postat av: U

Glad påsk själv! Flyg inte vilse nu med kvasten... Du har väl GPS?!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback